Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


           Από την ΔΕΥΑΑΝ ανακοινώνεται ότι το τελευταίο διάστημα επιστρέφονται στα γραφεία μας από τα ΕΛΤΑ μεγάλος αριθμός λογαριασμών τελών ύδρευσης που αφορούν περιοχές με δόμηση εκτός σχεδίου, περιαστικά από την πόλη του Αγ. Νικολάου και γύρω από διάφορους οικισμούς.

Αυτό οφείλεται σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ στην συνταξιοδότηση των παλιών διανομέων και στο γεγονός ότι οι νέοι (κυρίως συμβασιούχοι) δεν γνωρίζουν καλά πρόσωπα και διευθύνσεις στην περιοχή. Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως σε περιοχές που η δόμηση δεν είναι οργανωμένη και οι περισσότεροι οδοί είναι ανώνυμοι.

           Σε πολλές περιοχές π.χ. Αμμουδάρα, Καλό Χωριό, Βαθύ, Ξηρόκαμπος κλπ. υπάρχουν ταχυδρομικές θυρίδες οι οποίες ανήκουν σε καταναλωτές, όμως δεν έχουν δηλωθεί στο αρχείο της ύδρευσης οπότε δυσκολεύεται το έργο της διανομής αλληλογραφίας προς αυτούς.

           Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές να ελέγξουν τα έντυπα των λογαριασμών που λαμβάνουν από την ΔΕΥΑΑΝ σε ότι αφορά την Δ/νση αποστολής. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρχει ο αριθμός θυρίδας ή είναι λάθος ή ακόμη και ελλιπής η Δ/νση του καταναλωτή θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με το τμήμα ύδρευσης της ΔΕΥΑΑΝ στα τηλ. 2841082720 και 2841086146 ή στην ηλεκτρονική Δ/νση [email protected] προκειμένου να δηλώσουν τα ορθά στοιχεία. Επίσης και όσοι καταναλωτές δεν έχουν λάβει λογαριασμούς το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα παραπάνω τηλέφωνα.

           Με τον τρόπο αυτό θα λαμβάνουν έγκαιρα τους λογαριασμούς ύδρευσης και θα ενημερώνονται για την κατανάλωση που παρουσιάζουν τα ακίνητά τους.


Ο Δ/τής ΔΕΥΑΑΝ  

                                             


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣΚΑΛΕΣTΕ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣTΕ ΜΑΣ

2841082520 - 82720
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL

[email protected]
Διεύθυνση

Διεύθυνση

Λατούς 8

Άγιος Νικόλαος

72100